OKUL YILLIK GELİŞİM MODELİ TOPLANTISI YAPILDI

İzmir Valiliğimizin himayesinde İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün sahipliğinde başlatılan Okul Yıllık Gelişim Modeli Projesini okulumuzda Okul Yıllık Gelişim Modeli Ekibini kurarak başlattık.

Okul müdürümüz başkanlığında kurulan ekibimiz ilk toplantısını gerçekleştirdi. Ekipte Müdür Yardımcısı olarak Sinem  Şanver Rehber öğretmen olarak Dilek Sezgin Şanlıtürk Şeflerimiz  Birdinç Topçu Asiye Aslı Olgun Ahmet Metin Demir Koçer Zümre kurulları Başkanları Başkanı Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Halit Kaya Bileşim öğretmenimiz Umut Şimşek Muhasebe Finansman öğretmenimiz Meltem oluşturuldu ilk iş olarak öğretmenlerimizin anket formları sonuçları raporlaştırıldı.

Projenin Şubat ayı içerisinde uygulamaya başlanılacak olan "Okuyoruz Mutluyuz" etkinliği planlandı okul olarak 9-10-11.sınıflarda uygulama kararı alındı böylece proje kapsamında okul olarak 10. ve 11.sınıflara da uygulama kararı aldık.

Bu amaçla sevgili öğrencilerimiz tarafından hazırlanan afişleri okul resmi sayfamızda paylaştık

DAHA DETAYLI BİLGİ İÇİN    http://ogmizmir.com/

Yayın: 13.02.2016 - Güncelleme: 14.02.2016 18:32 - Görüntülenme: 1010