Tarihçe

Okulumuz, 1992-1993 Eğitim ve Öğretim yılında Mehmet Seyfi Eraltay Lisesi'nin eski binasında Narlıbahçe Ticaret Meslek Lisesi olarak Eğitim ve Öğretim faaliyetlerine başlamıştır. Bir yıl faaliyet gösterdikten sonra okulun adı Narlıdere Ticaret Meslek Lisesi olarak değiştirilmiştir.

RASİM ÖNEL TİCARET MESLEK LİSESİ TARİHÇESİ

Okulumuzun yeni binası Raks Eğitim, Kültür ve Sanat Vakfı Başkanı Aslan ÖNEL tarafından babası Rasim ÖNEL anısına yaptırılmış olup, binaya taşınma işlemi 25.07.1996 tarihinde gerçekleştirilmiş ve okulumuzun adı Rasim Önel Ticaret Meslek Lisesi olarak değiştirilmiştir.

09.06.1998 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı'nın onayı ile okulumuzun bünyesinde "Rasim Önel Anadolu Ticaret Meslek Lisesi" açılmıştır.

RASİM ÖNEL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ olarak okulumuzda

Pazarlama ve Perakende Alanında    : Satş Temsilcisi (Satış Elemanı) Dalı

Bilişim Teknolojileri Alanı                 : Web Tasarımı Dalı

Halkla ilişkiler Alanında                    : Müşteri Temsilciliği dalı bulunmaktadır