Narlıdere Rasim Önel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Huzur Mahallesi. Yapıcılar Sokak. NO7 NARLIDERE/IZMIR
Vizyon
DEĞİŞEN VE GELİŞEN HAYATIN İÇİNDE BAŞARILI, MUTLU, ÇAĞDAŞ DONANIMA SAHİP, İŞ DÜNYASINDA ARANAN GENÇLER YETİŞTİRMEKTİR.
Misyon
TÜRK MİLLİ EĞİTİMİNİN GENEL AMAÇLARI DOĞRULTUSUNDA ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINA BAĞLI, MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERE SAYGILI TÜM ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLER İLE SEKTÖREL BEKLENTİ VE GEREKSİNİMLERE UYGUN EĞİTİM SUNMAK, ÖĞRENCİLERİMİZİ İLGİLİ HİZMET SEKTÖRÜNÜN İHTİYACI OLAN YETİŞMİŞ KALİFİYE ARA ELEMAN STATÜSÜ KAZANDIRARAK ÜST ÖĞRETİME HAZIRLAMAK, DOLAYISI İLE ÜLKENİN GELİŞMESİNE KATKI SAĞLAMAKTIR.
Öğretim Şekli :Tamgün-Tamyıl
08:40 / 15:40-16:25
Ulaşım
Belediye otobüsleri ile 5,6,7,8,82,551,numaralı otobüsler ile, Fahrettin Altay aktarma merkezinden urla yönüne giden otobüsler (984,982)ile kaymakamlık durağında inilerek okulumuza ulaşılabilmektedir. Okulumuz Bornova(evka 3) - Kaymakamlık metro hattının bulunduğu Kaymakamlık son surağına 100 metredir. Metro ile ulaşım yapılabilmektedir.
İl merkezine uzaklık: 12KM İlçe merkezine uzaklık : 2KM
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
ÇAĞDAŞ PAZARLAMANIN MODERN SUNUMU ´´FUAR ORGANİZASYONU´´ adlı KA1 - Bireylerin Öğrenme Hareketliliği Erasmus+ Mesleki Eğitim öğrenici ve personel hareketliliği projemiz kabul edilmiştir OCAK VE MAYIS 2017 tarihinde okulumuzda 44 öğrenci ve 4 öğretmen ALMANYA, ÇEKYA VE İTALYA´YA 15´ er günlük seyahat gerçekleştirilmiştir