Şbt

Okulumuzda 26 Şubat - 3 Mart Vergi Haftası nedeniyle vergi bilinci konulu video tüm öğrencilerimize izletildi. Vergi Haftası ile ilgili pano hazırlandı.

Şbt

Ock

2023-2024 Yılı 2. Dönem başı Şubat ayı Sorumluluk Sınavları, 6 - 17  Şubat  2024 tarihleri arasında 10, 11 ve 12.Sınıf öğrencilerimize yapılacaktır.

Karnelerimizi aldık...

Sinavlar , ödevler, sevinçler, gururlar , başarılar derken Rasim Önel MTAL olarak I. donemi tatlı yorgunluklarla tamamlamladık.Tüm ögretmen ve öğrencilerimizle II. donemde güzel enerjilerle buluşmak dileğiyle iyi tatiller dileriz.

Ock

Okuldan mezun olamayan 12.sınıf öğrencileri 6-16 Şubat 2024 Tarihlerinde yapılacak olan sorumluluk sınavına katılmaları için okul müdürlüğüne dilekçe vermeleri gerekmektedir. Dilekçe vermek için en son gün 19 ocak 2024'tür.

Ara

Milli Şairimiz Mehmet Akif ERSOY’u vefatının 87. Yılında saygı ve rahmetle anıyoruz.

Ara