İZMİR / NARLIDERE - Narlıdere Rasim Önel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ara

RASİM ÖNEL MTAL 1.DÖNEM 2.SINAV TAKVİMİ 25 ARALIK - 8 OCAK 2023 TARİHLERİ ARASINDADIR.

Ara

9/D Yiyecek İçecek Alanı Temel Yiyecek Üretimi Ve Servis Atölyesi Dersini Atıştırmalıklar Konusunda Uygulamalı Olarak Avokadolu Süzme Yoğurtlu Kanepe Uygulamaları Ve Bisküvi Topları Yapılmıştır.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle öğretmenlerimiz pano hazırlamışlardır.

Kas

Samsun’dan başlayıp Anadolu’ya yayılan büyük mücadelenin zaferle sonuçlanmasının ardından milletimize bahşedilmiş büyük bir miras ve vazgeçilmez bir değerdir Cumhuriyet .
Vazgeçilmez mirasımız Cumhuriyetimizin 100. yılını Rasim Önel ailesi ve öğrencileri olarak büyük coşkuyla kutladık ve var olduğumuz sürece de kutlamaya devam edeceğiz.
Teşekkürler ATAM

Eyl

25 Eylül-1 Ekim İtfaiye Haftası nedeni ile 27 Eylül de Narlidere İlçe İtfaiyesinin İtfaiye haftasını kutladık. İtfaiyecilerle röportaj yaptık ve 1 saatlik seminer aldık.

Eyl

2023-2024 Eğitim- Öğretim yılı sene başı öğretmenler kurulu toplantısı 04 Eylül 2023 Pazartesi günü  okul müdürümüz Nedim KORKMAZ başkanlığında düzenlendi. Toplantıdan önce Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin , 2023 2024 eğitim öğretim yılı mesleki çalışma döneminin başlaması dolayısıyla EBA canlı yayınında tüm öğretmenlere hitap etti.