May

Okulumuz Bilişim Teknolojileri 11. Ve  9. Sınıf öğrencileri Fizik Dersi Proje sunumları olan "YAPAY ZEKA " ve "BİLİM KURGU NE KADAR BİLİM" adlı  çalışmalarını Fizik Öğretmenleri  Şeyda TAN eşliğinde okulumuz öğrencileri ve Öğretmenleri ile paylaştı.

May

Okulumuz Floor Curling genç kız takımı öğrencilerini bu başarılarından dolayı  tebrik ediyoruz. Başarıları daim olsun.

May

Okulumuzda İlk Yardım Semineri Verildi.

May

Başarılarından dolayı öğrencilerimizi ve okulumuz beden eğitimi öğretmenleri Beyza Çolak ve Elif Ötedengil'i tebrik ediyoruz.Başarılarının devamını diliyoruz

Nis

"İş Sağlığı ve Güvenliği kapsamında 11.sınıf öğrencilerine okulumuz Afete hazırlık kulübü öğretmeni Pervin TURFAN tarafından ilk yardım müdahale semineri verildi."

Nis

May

Rasim Önel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile birlikte Arkas MTAL, Urla Anadolu Lisesi,  Urla Hakan Çeken Anadolu Lisesinin de aralarında bulunduğu Renkli Adımlar Sahnesi eTwinning Günü etkinliği büyük ilgi gördü

May

27.Nisan.2022 Çarşamba günü Urla Çakabey Anaokulu'nda Renkli Adımlar Sahnesi Projemizi başarıyla gerçekleştirdik

May

Narlıdere Rasim Önel MTAL Renkli Adımlar Sahnesi Projesi Karma Okul Takımı etkinliği olarak Voleybol şenliği düzenledi.

Kas

Izmir il emniyet mudurlugunden polis memurlarimiz mutlu okul  projesi ile ogrencilerimizle bulustu.

Programda Polis memurları tarafından , önyargılardan uzak durarak hayatta mutlu kalabilmek, Sosyal medyada yanlış haberlerden etkilenmemek, olumsuzluklara rağmen başarılı olan ünlüler, Arkadaş seçiminin önemi , Güçlü iletişim kurmak hakkında sunumlar ve drama gösterileri yapıldı. Oyuna katılan öğrencilere ödül verildi.